Concoursen

Concoursen
Jaarlijks organiseren wij vier officiële KNHS-concoursen op het terrein van Stal Roosendaal in Bennekom. De wedstrijden worden gereden op een grasbodem. Voor de wedstrijden controleren wij de ondergrond altijd streng op oneffenheden en kuilen zodat paard en ruiter ongestoord kunnen rijden.

Locatie
De locatie is goed bereikbaar, vlakbij de A12 maar toch gelegen in het rustige buitengebied ‘De Kraats’. Er zijn ruime parkeerplekken om auto & trailer makkelijk te parkeren. De dressuurringen zijn netjes afgezet met witte lage hekjes. De hekjes zijn door onze leden gemaakt!

Tijdens de wedstrijden is onze catering aanwezig en kan men gezellig zitten op het terras met uitzicht op het wedstrijdterrein.

Kortom alles is aanwezig er om er een gezellige en sportieve dag van te maken.springruiters

Springconcours
Ons jaarlijkse springconcours houden we in september. Het springterrein hebben wij zo gesitueerd dat de paarden niet snel afgeleid worden.Er is voldoende ruimte om los te rijden en in te springen.

Bixiewedstrijden
De jeugdige ruitertjes beleven altijd heel veel plezier aan de bixie-wedstrijd die op wij organiseren. Deze bixiewedstrijden zijn een veilige en ontspannen manier om om te leren omgaan met wedstrijden en zo doen pony en ruiter veel ervaring op.

Roosendaal Cup
Tijdens de afsluitende wedstrijd in September strijd men om de ‘Roosendaal Cup’. Als extraatje voor onze eigen leden huldigen wij de combinatie, met de gemiddeld meeste punten over de gereden wedstrijden, met de Roosendaal Trofee.
Aansluitend aan deze gezellige dag organiseren wij voor de leden van de vereniging een BBQ.