Viertal

Begin 2013 onstond het idee bij om een viertal samen te stellen, zodat we vanuit de vereniging mee kunnen doen met deze discipline op wedstrijden.

Een van de gedachten hierachter was dat we op deze manier meer in teamverband de paardensport kunnen beoefenen. Traditioneel is paardrijden natuurlijk een vrij individuele tak van sport. Een stel enthousiaste meiden gaf zich op met als resultaat dat RSV Roosendaal in 2013 met twee viertallen wedstrijden heeft gereden! Tijdens het Gelderse kampioenschap versloeg het viertal op de C-pony’s het viertal op de D en E pony’s met 1 punt. Een verschil van niets maar toch wisten ze hierdoor een startplaats te bemachtigen voor de Hippiade 2013. Een geweldige ervaring!

In 2015 is er weer een viertal gevormd wat voor RSV Roosendaal uitkomt op wedstrijden. Het viertal bestaat uit vijf leden (er is altijd één reserve combinatie omdat als er iemand uitvalt het hele viertal niet zou kunnen starten). Ze worden wekelijks op donderdagavond getraind door Christine Heuver.